Проф. Константинов: Коалицията „Петков“ се разрушава, ако се случи това!

0
148

Напушил се е, но това е тежка форма на идиотизъм – не правете такива тъпанарски грешки, заяви той по адрес на скандалния клип с културния министър

Ако се изпрати военна помощ на Украйна, коалицията „Петков“ ще се разруши. Коалицията е вредна за България, добре е да се разруши, но не сега. Това заяви бившият директор на „Информационно обслужване“ проф. Михаил Константинов пред БНТ.

По думите му тежък е въпросът в коалицията за изпращането на военна помощ за Украйна. „Поне половината от българите не искат да се изпраща военна помощ за Украйна, като ако бъде изпратена такава, тя нямало да бъде значителна“, смята Константинов.

Според него страната ни си затвори пътя към Еврозоната със скандала за нов управител на БНБ. „Има опасност и за валутния борд. В момента има добър гуверньор – Димитър Радев и той спокойно може да остане още малко, докато се разберат. Трябва да се прекрати махленската свада кой да бъде гуверньор на БНБ“, настоя Михаил Константинов.

 

Той смята, че е непростимо, че клипът с министъра на култура Атанас Атанасов, който обиколи социалните мрежи той си го е качил сам.

Напушил се е – случва се, напил се е – случва се. Накарай шофьора си да те прибере и утре сутринта пак ела на работа. Да си направиш сам клип и да си го пуснеш в интернет е тежка форма на идиотизъм. Не правете такива тъпанарски грешки„, категоричен бе Константинов.

Михаил Константинов заяви, че това, което предстои хич не е хубаво. „Ако продължава така, светът ще се взриви и няма какво да се яде„, предупреди той.

blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук