Проф. Константинов: Малоумие е да се пращат невъоръжени военни на границата!

0
1255

Границите трябва да се пазят със сила, смята математикът

8599464cec5e929360111448ed79588691bbc0fa

Кризата с бежанците ще свърши, когато това импотентно европейско ръководство си отиде. Никой не им е казал, че не са добре дошли, а това трябва да се направи, заяви в сутрешния блок на Нова телевизия социологът Андрей Райчев.

По думите му проблемът е драматичен и трябва да се замислим кога ще спрат да идват. „Още не е станало лошо за тях”, коментира той.

Според него трябва да спрем да бъдем привлекателни за мигрантите – те трябва да чуят, че в страните, за които са тръгнали, бият и няма ядене. Не че ги хранят безплатно и има голи жени по улиците. „Трябва да се свърши работата с лапачката”, подчерта Райчев.

Според математика проф. Михаил Константинов външните граници трябва да се пазят. А това ставало само със сила. „Пълзенето през граничните бразди е грубо нарушение на законите. Тези хора са престъпници. Те извършват престъпление пред камерите, които ги снимат”, заяви той.

„Може много да обичате някои хора, но ако те започнат да ви влизат в къщата, да ви се качват на леглото и да закачат жена ви – вие ще ги спрете и изгоните, няма да се държите като мухльовци, както се държат в момента германските мъже. Това се случва в момента с мигрантите, каза още той.

Проф. Константинов е категоричен, че нахлуващата в Европа маса няма намерение да се интегрира.

Според него е малоумие да се пращат невъоръжени военни на границата. „Има само една армия без оръжие на света – това е пленената армия“, посочи математикът. /БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук