Проф. Мермерски цери рак с картоф и сода

0
1369

Картоф, поръсен със сода бикарбонат и поставен върху раната, може да убие карцином и да предотврати разпространяването на рак на кожата, твърди  проф. Христо Мермерски. Природолечителят разкри тайната на мощното действие на този лек пред пенсионери, които дойдоха да слушат лекцията му, с която под тепетата заработи филиал на Националния български университет „Трета възраст”. А за да не е голословен, гостът включи по телефона своя пациентка – да сподели от първо лице как е избавила майка си от рак на кожата, следвайки съветите на природолечителя.

При включен високоговорител Елена Паунова разказа как в продължение на 4-5 години майка  имала жестока рана. Възрастната жена се опитвала да я лекува с който каквото  каже. Когато накрая успяла да я придума да я заведе на лекар, докторът съобщил страшната диагноза. Не се съгласих на операция, защото познавам друга жена, която се подложи на такава интервенция, но въпреки това почина 3 месеца по-късно, сподели Елена Паунова. Вместо да се довери на конвенционалната медицина, тя се вслушала в съвета на проф. Мермерски. Под неговите наставления започнала да налага раната на носа на майка си с резен картоф, посипан със сода бикарбонат. Отгоре слагала лепенка, за да се задържа лечебната превръзка.

Започнаха страшни болки, носът стана като патладжан и цялата буза се наду, описа жената. Въпреки това тя продължила. Около раната почиствала само с йод, а адските болки притъпявала с обикновен аналгин. Това продължи около 3 месеца. Картината беше толкова ужасяваща, че децата се бояха от баба си, разказва Елена Паунова. Постепенно страшните язви полека започнали да завяхват и да се затварят. Гнойта изтекла. Кожата се подновила. „Днес майка е на 90 години. Ако я видите, няма да повярвате, че е имала това заболяване. Остана само един белег“, твърди Елена Паунова.

Тайната на това просто лекарство от природата е, че създава алкална реакция. При достигане на ph над 7 това спира развиването на раковите клетки, след което ги унищожава, обясни проф. Мермерски. Той добави, че това може да се приложи за различни органи и американец го пробвал, създавайки алкална среда в стомаха, за да пребори ракови клетки. Необходимо е обаче да се направи навреме в по-ранен стадий на болестта, категоричен е проф. Мермерски.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук