Пълен шаш: Поли Генова рухна след излагацията в Гласът на България, естрадни легенди са втрещени от нея!

0
2203

На финал като на финал! Тазгодишното издание на „Гласът на България” приключи, но не и отзвука от някои гафове в него. По време на една от пламенните си и крайно възторжени речи в подкрепа на един от талантите менторът Поли Генова сътвори такъв фрапантен гаф, който за нейно съжаление изобщо не остана незабелязан. Първа в мрежата я захапа певицата Нели Рангелова! А след нея това сториха още Марги Хранова, Румяна Коцева, Кичка Бодурова и др., пише в. „ШОУ“.

„Боже, Боже!!! Гледам „Гласът на България” и се чудя!… Бионсе, Марая и други, а треньорите не знаят кои са авторите на най-изконните песни на България!!! Ееее, жалко!!! Много въпроси напират в мен!!! Дали знаят и кой е композитор на „Вървят ли двама”… или ще си караме все така??? Браво, Поли! Браво, Генова!!!   Обичам ви, но се учете все пак!!!” Дни след като погреба доведения си син, Емилия…   написа Нели Рангелова в личния си фейсбук профил, докато финалът на музикалното шоу още бе в разгара си. Повод за възмущението й е фактът, че Поли Генова обърка името на композитора на песента „Остани” в изпълнение на Паша Христова. Неговото име е не Тончо Русев, както младата певица заяви в ефира на bTV, а Николай Арабаджиев. Разбира се, под поста й за секунди се изляха десетки коментари – кой от кой по-гневни. Един от тях бе и на колежката й Марги Хранова, която написа: „Нелка, като го чух, не можах да повярвам!”. На сходно мнение се оказа и певицата Румяна Коцева: „Нели, явно не само аз съм реагирала на секундата! И ти си го написала в същото време!   Като си некомпетентен в някоя област, поне не се изказвай!   Нали така!

Придържай се към досегашните си изказвания: „Ти си велик, изключителен, световен, най- най- най-„ и т.н… дежурните думи на журито!” Гневна реакция имаше и от Кичка Бодурова: Гледам „Гласът на България” и истински се радвам на младите. И се чудя на менторите, които на финала вместо да изберат дуетни песни, с които да покажат силата на тези гласове, ги закопаха с евтини шлагерчета, където те не можеха силно да се изявят. И това е последната тяхна изява! Успех! P.S. И, между другото, музиката на песента „Остани” на Паша не е на Тончо Русев, както бе представена, а на Николай Арабаджиев – все пак обидно е. Аз пях тази песен, когато се явих на „Златният Орфей” като студентка в консерваторията. Браво, Ниа!” Скандал след „Капките“! Зрители се питат дали Маги Халваджиян ще „отреже“ главата на емблема на шоуто, заради.. „Най-тъпото е менторът да не знае на кого е песента!!!! Говоря за великата Паша Христова!! Но иначе са Куул!!”, допълни още и Рангелова. Припомняме, че композиторът Николай Арабаджиев загива заедно с Паша Христова в жестоката самолетна катастрофа през 1971 г. Песента „Остани” е записана година по-рано. А малко след финала на „Гласът на България” самата Поли Генова, явно усетила, че ще стане страшен скандал, побърза да се извини публично в своя фейсбук профил за сътворения гаф: „Остани” (1971 г.) – музика – Николай Арабаджиев, текст – Димитър Василев. Благодаря на авторите на песента и се надявам да ми простите грешката с объркването на името на композитора. Благодаря ви за подкрепата! Благодаря ти, Виктория!” Близки до младата певица издават, че тази реакция в мрежата буквално я е съсипала след голямата емоция, която тя вложи за своята кандидатка за победата – Виктория Динкова.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук