Първата печатна институция в Югозападна България навърши пет години

0
539

TopPresa_HB „Една от най-четимите медии на само в Югозападна България, но и в страната и чужбина, Топ Преса достигна до първите си пет години благодарение на професионализма на екипа, на всички тези, които работим за нашите медии и които мислим всеки ден за нашето общо развитие“, каза мениджърът на медийната група „Топ Преса“, Веселин Стаменов.

За краткото време на своето съществуване няколкото медийни издания на групата – вестниците „Градът“, „Топ Преса“, „Юг-Запад“, добиха завидна популярност. Особено, електронното издание на toppresa.com стана една от най-предпочитаните български медии не само у нас, но дори и в чужбина.

RojdenDen_TopPresa-2Топ Преса е единствената медия у нас, която предлага новината в три аспекта: в текст, снимки и видео. Така информацията достига изключително чисто и обективно до всеки един потребител на медията.

По една щастлива случайност, рождената дата на медийната група „Топ Преса“ съвпада с подготовката за коледно-новогодишните празници. Този факт удвоява празничното настроение на работещите в медията. Свои коледно-новогодишни поздрави и послания към работещите тук хора и към читателите и зрителите на Топ Преса отправи мениджърът Веселин Стаменов, които можете да чуете във видеото на този материал.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук