Първа СНИМКА на Боби Дебелия, ликвидирал зверски родната си сестра! Лъсна причината за убийството

0
318

55-годишният Борислав, който размаза от бой собствената си сестра, бе докаран току-що от съдебната охраната в Окръжния съд в Бургас, съобщава „Флагман“.

  Наблюдаващият прокурор Адрей Червеняков разкри, че Борислав първоначално е твърдял, че сестра му, която е инвалид, имала стари травми, вследствие от падане. Едва по-късно той е признал, че й е нанесъл побой. Двамата имали конфликти заради семейното магазинче, което стопанисвали. Ужас! Десислава отиде на гости на брат си в Созопол, а той я преби до смърт! Снимка:Флагман Ужасяващи подробности за зверското убийство в Созопол, Боби Хлебаря ритал един час сестра си, разкъсал й черния дроб!

Припомняме, че в продължение на един час – от 09:00 до 10:00 ч., 55-годишният мъж налагал сестра си с ритници и юмруци. От жестоките удари по корема е разкъсал черния дроб и жлъчния мехур на 49-годишната жена, която въпреки усилията на лекарите починала в агония в болницата. Борислав е обвинен в причиняване на смърт по непредпазливост. Очаква се днес Окръжният съд да реши дали да го остави за постоянно зад решетките.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук