ПЪРВО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Кали отказва да плати 300 лева на полицията за ареста на сина й! МВР я дава на НАП заради глобата за вечерен час

0
96798

Фолкпевицата Кали отказва да плати глоба от 300 лв., наложена след ареста на най-големия й син Георги, защото е останал навън след 22 ч., узна Инфиормационна агенция „Дейли Прес“.

17-годишният младеж е прибран в 6-о РПУ, след като униформените го открили да се разхожда с приятели в квартала. Те поискали документите на момчето и след като установили, че не му достигат шест месеца до пълнолетие, го завели в полицейското управление и повикали родителите му. Арестът му е по чл. 45 от Закона за закрила на детето.

Кали негодува срещу случилото се и отказва да плати трицифрената сума, тъй като Георги е бил в компанията на няколко пълнолетни момчета в 22.30 ч., а не посред нощ. Певицата подчерта, че по морето е фрашкано с непълнолетни лица, но никой не им обръща внимание.

Детето е на 17 години и половина и е във ваканция. Не съм платила акта и нямам намерение да го прлатя, защото според мен това е жестока тъпотия, при условие, че са оставили 14-15-годишни деца по морето, които се друсат по улиците, а прибират 17-годишно момче, което е в компанията на три пълнолетни момчета. Няма други установени нарушения“, беснее Кали пред „Телеграф“.

От МВР обявиха, че ще дадат певицата на НАП, за да си съберат глобата принудително, след като разбраха за отказа й.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук