ПЪРВО В ДЕЙЛИ ПРЕС! Почина бабата на Бойка Нонева момичето от „Адския дом“ на ужасите в квартал „Надежда“ в София

0
19960

Преди няколко дена Бойка Нонева призова приятелите си във Фейсбук да се молят за здравето на баба й, която беше приета в болница. За съжаление обаче възрастната жена почина днес, научи преди минути „Дейли Прес“. Самата Бойка обяви тъжната новина в редакцията на „Дейли Прес“. „Благодаря ви за хубавите пожелания. Баба ми почина, но не си е отишла. В мен тя е по-жива от всякога“, сподели Бойка в личния си профил.

Бабата на Бойка страдаше от болест. Наскоро Бойка пусна снимка, под която написа: „Бабо, болеста няма да ни раздели. Може някой ден да не ме разпознаеш, но аз никога няма да те забравя. Обичам те!“

Бабата на известната от „адския дом“ за сираци в столичния квартал „Надежда“ в Сифия Бойка Нонева стана известна в предаването „Съдебен спор“ по Нова телевизия. 19-годишната Бойка заведе главния редактор на „Съдебен спор“ при баба й, от която се оплака, че я е ударила с желязо по главата. Драмата на Бойка е далеч по-голяма. Израснала е по домове, защото родителите я изоставили. Заяви, че е принудена да продава тялото си, за да има храна и подслон.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук