Радан плати 20 бона за първия учебен ден на сина си

0
1256

Лидерът на ДСБ Радан Кънев се охарчи здраво за първия учебен ден на сина си Борис. 7-годишният наследник на Кънев вече е първолак в частно училище в столичния квартал „Симеоново“, което се ползва с добра репутация, сред богатите и известните, пише“ Уикенд“.„Сравнително рядко плача, а още по-рядко си признавам. Но днес съвсем не можах да се сдържа“ призна Радан Кънев чувствата си по повод първия учебен ден на сина си. Опозиционерът пожелал само две неща на наследника си – след 30-40 години още да е заедно със своите съученици и приятели и заедно да гледат децата си.

Първолакът Борис излиза златен на татко си депутат. Бърза калкулация показва, че Радан и съпругата му са се охарчили с около 20 000 лева за първия учебен ден на чадото си.

Годишната такса в частното училище е 4250 евро (9500 лева), но в цената не влизат още 2000 лева за транспорт, както и разходите за училищни униформи, учебници, раници, преносим компютър и всевъзможни други дребни разходи. Според правилата в частното школо, таксите се заплащат до 15 септември, когато е първият учебен ден, като разбира се, е възможно да бъда дадена отсрочка на родители с по-ограничени финансови възможности.

Срещу 20-те хиляди лева, платени от баща му, малкият Борис ще се радва на целодневно обучение на български и английски език, спортове, самоподготовка, водена от преподавателите му, достъп до ателиета, медицинско обслужване, както и консултации с училищния психолог и логопед при нужда.

Наследникът на Радан ще бъде хранен 3 пъти дневно с храна, сертифицирана с постоянен контрол на качеството.

Според думите на Радан Кънев, той е записал сина си в частно училище заради проблема с детските градини. Преди време ли;дерът на ДСБ се принудил да запише сина си Борис в частна детска градина, където таксата била 8000 лева, тъй като другаде нямало свободни места.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук