Радвайте се на слънчевата неделя, че скоро иде студената есен

0
1433

От вторник със северозападен вятър ще захладнее и в сряда дневните температури ще остават ниски

През нощта времето бе ясно, а днес ще е приятно, топло и слънчево. Ще духа слаб, в Дунавската равнина и Източна България – до умерен, изток-североизточен вятър. Максимални температури: между 30 и 35 градуса, в София – около 30 градуса.

Над Черноморието ще бъде слънчево с до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще са между 28 и 31 градуса. Температурата на морската вода е 26-27 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Над планините също ще бъде слънчево, в следобедните часове – с незначителна купеста облачност. Ще духа умерен източен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е около 24 градуса, на 2000 метра – около 17.

В началото на следващата седмица ще се задържи предимно слънчево и все още с високи температури. Ще се усили вятърът от изток-североизток.

В понеделник над западните райони ще се развие купесто-дъждовна облачност и по-късно през деня на отделни места ще превали и прегърми.

От вторник със северозападен вятър ще захладнее и в сряда дневните температури ще остават под 30 градуса, в отделни райони и под 25. Главно в Западна и Централна България ще има валежи от дъжд, след обяд придружени с гръмотевици.

Blitz.bg

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук