Разкритие! Босът на ВИС-2 Васил Илиев оставил без баща Мара Отварачката

0
1911

Покойният бос на ВИС 2 Васил Илиев е причината фолк дивата Мария да израсне без бащино рамо. Заради силовия бос шампионът по борба Панайот Киров духнал към Америка и оставил жена си Йорданка с две момичета на ръце.

Преди 1991 г. висаджийският бос оферира бащата на чалгаджийката да започне работа в неговия борцов клуб в Кюстендил – „Олимп“. Двамата са стари познайници от фабриката за таланти на зрелия социализъм „Олимпийски надежди“. Васил Илиев предлага на треньора солидна пачка, 10 000 долара – сума, за която семейство Кирова никога не са и мечтали.

Панайот приема веднага офертата и заминава за Кюстендил. Само три месеца по-късно обаче от касата на „Олимп“ изчезват 50 хил. долара. Васко Илиев е бесен, тъй като клубът по борба е най-свидното му отроче и приема кражбата като лично посегателство. Обявява награда за главата на виновника, твърди Уикенд.

Тогава „доброжелатели“ му подхвърлят, че зад удара стои Панайот Киров. Таткото на Мария е чужд човек в Кюстендил и местните го недолюбват заради приятелството му с Илиев. Треньорът е предупреден, че ще дойдат за него и се изнася като партизанин. Приятел го кара до Турция, откъде в последствие успява да отлети за САЩ.
ь
Така Киров напълно прекъсва контакти със семейството си. В Пенсилвания си намира работа като треньор по борба на деца. Жени се отново, има и син.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук