Разкритие: Тото Кутуньо се разминал на косъм със смъртта! Трябвало да лети със самолета-ковчег

0
1408

Името на певеца и руския ансамбъл се свързва с много спомени

Популярният италиански певец Тото Кутуньо се е разминал на косъм със смъртта, тъй като е щял да бъде на борда на катастрофиралият руски самолет Ту-154. Това съобщи самият изпълнител в социалните мрежи. При инцидента загинаха 92-ма души, включително 60 артисти ансамбъл Александров, които са отивали в Сирия да поздравят за ЧНГ руските военни в авиобазата „Хмеймим“ и да изнесат концерт в освободения от терористите Алепо, съобщава РИА Новости.

„Аз съм шокиран от тази трагедия, защото преди месец се свързва мениджърът ми, да ме покани на Сирия да участваме в един и същ концерт на 29 декември. Беше много вероятно ние първо да летим до Москва, а от там до Сирия, но ние вече имахме планове и се наложи да откажем“.

Името на Тото Кутуньо и ансамбъл „Александров“ се свързва с много спомени. В интервю за италианските медии той разказа, как през 2013 година той ги поканил на фестивала в Сан-Ремо.

„Изразявам своите съболезнования на семействата им, те са прекрасни хора.“

Припомняме, че вчера рано сутринта самолет Ту-154  се разби в Черно море в рамките на няколко минути след излитането му от Сочи. На борда имаше 92 души, включително войници, журналисти и над 60 артисти ансамбъл Александров, които са отивали в Сирия да поздравят за ЧНГ руските военни в авиобазата „Хмеймим“ и да изнесат концерт в освободения от терористите Алепо.

Превод и редакция: БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук