Разкрития за трагедията с двама загинали тийнейджър в Пловдивско

0
2726
Снимка: "Туитър" / Информационна агенция "Дейли Прес" (dailypress-bg.com) Полиция

Страст на бащата на загиналото момче погубила тийнейджър погубила децата, родителят обичаш да тунингова автомобили, бил е пипнал и фаталната кола

Бащата на загиналото 18-годишно момче в пловдивското село Чоба се е занимавал с тунинговане на автомобили. Това е била неговата страст.

Затова, колкото и да е бил стар лекият автомобил „Фолксваген Голф“, в който са загинали младежите, той е бил доста стегнат и с много мощен двигател, разказаха пред БЛИЦ разследващи.

Не се потвърди първоначалната информация на репортера ни, че момчето и момичето са били гаджета отдавна. Двамата са били на купон в село Чоба в техни общи приятели. Харесали са се взаимно, около 1 ч. са напуснали партито и са се качили в колата на младежа.

Опитвайки се да впечатли девойката, която вероятно е ученичка в Пловдив, младежът е подкарал колата с адска сила и е започнал дрифтове.

Така на много остър завой в селото изпуска волана и се забива в стълб. Смъртта и на двамата е била неизбежна, толкова силен е бил ударът.

Направена е проба на момчето, която доказва, че то не е употребило наркотици. Алкохолна проба ще бъде извършена при аутопсията.

Blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук