Разплете се кървавият възел с простреляната в корема бременна. Неочакван финал…

0
1344

Бременна жена е била простреляна в мездренското село Боденец. Това е същата жена, за която преди дни беше съобщено, че е тежко пострадала навръх Гергьовден и има опасност за живота на бебето й.
26-годишната Десислава Тодорова, която живее на семейни начала с мъж от селото, била на гости при семейството си за празника. Докато зареждал пушката си обаче, баща й неволно я прострелял в областта на шията. Куршумът улучил сънната артерия, съобщава bulnews.bg.

Бременната е била в тежко състояние заради голямата загуба на кръв. Тя незабавно е транспортирана в болница в София. Медиците се погрижили за нея и младата жена вече е изписана и се е прибрала вкъщи. За щастие, въпреки сериозната травма, бъдещата майка не е загубила бебето си.

Десислава Тодорова работи по програмите за временна заетост в Боденец. Тя е скромна и тиха, живее в бедно семейство, разказа кметът на селото Емил Иванчев. Има и друго 2-годишно момченце, което отглежда заедно с бащата на детето си.

Полицията все още работи по случая като има няколко версии за станалото. Разследването на криминалистите продължава./БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук