Разследващите работят по версията за тежък пътен инцидент за намерения в канавка труп край „Маказа“ (СНИМКИ 18+)

0
3054

37-годишният велосипедист, който бе открит мъртъв в канавка на пътя за Маказа, за последно бил видян снощи в Момчилград. Той тръгнал с велосипеда си да се прибира в една от махалите на село Горско Дюлево, където живеел, разкриха отлично осведомени източници, цитирани от 24rodopi.com.

Както БЛИЦ писа разследващите работят по версията за тежък пътен инцидент с фатален край. Тя може да бъде променена след като станат ясни резултатите от аутопсията, но почти сигурно е, че велосипедистът е блъснат от автомобил. За това говорят пластмасови части от автомобил на местопроизшествието, а така също и следите от гуми на пътното платно. Дългият спирачен път показва, че автомобилът, който се издирва, се движел с висока скорост.

Както вече 24rodopi.com писа, трупът на 37-годишен велосипедист бе открит захвърлен в канавка на главния път за ГКПП „Маказа”, на 500 метра от разклона за село Загорско. Сигналът за инцидента е подаден в събота сутрин в полицейското управление в Момчилград в 10.30 часа. Преминаващ пътник забелязал тялото на мъжа и сигнализирал на спешния телефон 112.

Дежурна оперативна група от РУ-Момчилград извърши оглед на мястото на произшествието. Полицията умолява гражданите, които имат информация за инцидента, да се обадят на телефон 112 или в най-близкото РУ на МВР при гарантирана анонимност.

Blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук