Разтърсващо разкритие! Комунистите били виновни, че шеф Петров е агресивен!

0
2439

Комунистите ме направиха такъв, какъвто съм! 

Това заяви шеф Петров в поредния си изблик във ВИП Брадър. Те потискали от най-ранна детска възраст чувството му за справедливост и желанието му да казва истината в очите на другите. Той искал да изявява себе си и да се развива, но режимът му пречел. Дори след първия му юношески бунт /откраднал два сладоледа/, го потиснали, вместо да го разберат. На всичкото отгоре му вдигнали мерника в училище, понеже винаги казвал истината и го заплашили с ТВУ! Благодарение на връзките на майка му, успял да се отърве от позорното училище за хулигани и малолетни престъпници.

Ние не сме слезли от клоните, не пасем трева и много добре знаем защо навремето се изпращаха ученици в ТВУ. За два откраднати сладоледа, най-много да те смъмри директорът и да извикат майка ти в училище. Никой не прибираше такива деца във възпитателни училища, защото е нормално някой да се изкуши от някакво лакомство.

Петров нагло лъже. И използва всеки глас от зрителите, настроени против миналото. Ако е бил заплашван с ТВУ, би трябвало да има намалено поведение в училище, като първа мярка, изключване и преместване в друго училище  и чак тогава предупреждение за възпитателно.

Всъщност мнозина се питат защо наистина не е бил пратен навреме да го повъзпитат малко, тъй като в момента е същият хулиган, какъвто вероятно е бил като малък. Той успява да изкара от нерви и най-уравновесените съквартиранти, ръси обиди на килограм, преследва всеки с вербалната си агресия, нарича останалите глупаци, лекета, куковци, лигли, ла*на, фръцли, пикли и каквото му дойде на устата.

Грозният му език е съчетан с добре премислена стратегия. Той напада само жените и му прави удоволствие, че ги докарва до сълзи. А след това йзуитски ги прегръща и ги утешава – с две думи не съм толкова лош, прощавам ти. Така те получават опрощение без да имат ни най-малка вина. И го гледат страхливо в очите до следващия удар, който им нанася ей така – да изпусне парата.

Готвачът е решил да изкара формата с агресия и „вижте ме кой съм аз“. За всяка дама има дежурен въпрос – ти пък коя беше и какво си направила за тази държава.

А ти кой си, не издържа футболистът Дани Златков, който цял час ми чинии и тенджери и стана свидетел на безкрайна разправия между шефа и Мегз. Той обиждаше миньончето по всякакъв начин – на външен вид, на бизнес, на начин на говорене и даже грозно каза – иди си измий зъбите, че ми миришеш, като говориш толкова близо до мен. След което заплаши, че ще издаде тайни от бизнеса й.

Златков се опита да прекрати кавгата, но също бе зашлевен с въпроса – „Ти пък кой си?“. Ако бяхме извън предаването, щях да ти запуша устата, излезе от кожата си футболистът. Аз също имам хора навън, пък големият ми син е доста силен, върна му го Петров.

Дори в евентуалния бой той ще използва други хора, а няма да излага могъщото си тяло на удари.

За това му поведение и верую, че всички са за бой и трябва да бъдат мачкани, сигурно също е виновен …комунизмът.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук