Разчетоха чудовищна прогноза на Нострадамус за 2018, засегната е и България! (ще се случи след по-малко от година)

0
1685

Единствен по рода си, Нострадамус рядко е правил грешки досега!

Учени разчетоха прогноза на великия Мишел дьо Нострадамус за идната 2018-та година. Виденията на световния феномен са чудовищни, а лошото е, че той рядко е имал пропуски и грешки досега. Да не кажем никога.

Прогнозата на Нострадамус засяга цяла Европа, в това число и България. Първото, което той е предвещал, са страшни порои с много жертви в Западна Европа. Сравними само с Библейския потоп.

Част от Обединеното кралство, по думите му, ще отиде под водата. А огромна част от цяла Европа ще опустее. Ще трябва да мине много време, преди тя отново да бъде заселена с хора. И това заплашва да се случи само след по-малко от година.

„Природата вече не издържа. Тя ще започне да се чисти, а човечеството ще бъде подложено на ужасяващи страдания“, пише Нострадамус.

Унищожителният природен гняв обаче ще бъде напълно обясним, заради войната, която ще започне през 2018-та година. Тя ще бъде между Израел и друга арабска страна като в нея масово ще бъде използвано химическо оръжие.

Точно това химическо оръжие ще покоси голяма част от света, ще бъде засегната и нашата родина България, съобщава изданието esoreiter.ru.

Безпредецентни пожари ще пламнат на много места по света като най-засетнат от тях ще се окаже Сибир. Страшните видения на Нострадамус карат учените да не спират да анализират думите му, но поне за момента в тях не е посочено евентуално спасение или избягване на кошмара.

Последователи и вярващи в невиждания до днес гадателски талант на астролога са твърдо убедени, че щом той е видял всичко това, то неминуемо ще се сбъдне. И признават, че единственото, което ни остава, е да се молим.

Да се молим силно, от душа и да се опитаме да бъдем по-добри и смирени. Защото ако има нещо, което може да укроти гнева на природата, то това е именно човечеството. Такова, каквото трябва да бъде.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук