РАКЪТ, ТОВА Е ИНДУСТРИЯ!

0
1840

БИЛ Е ЛЕЧИМ ДЪЛГО ВРЕМЕ-ВСЯКАКЪВ ВИД РАК СЕ ЛЕКУВА ЗА 2-16 СЕДМИЦИ

Аз съм лекар, който има, по мнението на водещи експерти, най-висок коефициент на лечението на рак в света, категорично е твърдението на д-р Колдуел. В същност, аз съм уверен, че мога да излекувам най-малко 90% от всички пациенти с рак, ако имах правна платформа да работя с тези хора „по схемата на д-р Колдуел.“ Докато пациентът е готов и все още в състояние да направи каквото е необходимо, няма да му се наложи нито хирургическа намеса, нито химиотерапия или излагане на радиация, няма никаква причина ракът да не може да бъде излекуван при повечето хора, добавя той.

Сигурен съм, че мога да го излекувам за няколко седмици или няколко месеца. Но тъй като законът и тези, които правят пари от страданията и дори смъртта, не ми разрешават да прилагам моята техника, аз законно дори не мога да ви кажа какво да правите или да не правите, обяснява докторът. Ето как медицинската професия и фармацевтичната промишленост защитава своите трилиони долари от раковата промишленост. Те „карат политиците да издават закони, които убиват хора, или поне ги разболяват, и закони, които не им позволяват да се възстановят. Те могат само да ви направят още по-болни и в крайна сметка да предизвикат смъртта ви, предлагайки ви токсично, опасно и жестоко лечение“, тази равносметка прави докторът за настоящето. Ето и системата на д-р Колдуел .

– Доктор Колдуел, Вие твърдите, че ракът се лекува за 2-16 седмици – можете ли да ни кажете нещо по-подробно за това?

– Нашият опит показва, че всеки рак се лекува за 2 до 16 седмици; има видове рак, които се лекуват за няколко минути. – всеки един лекар по света, практикувал поне 20 години, знае случаи на внезапно излекуване. Щом това е възможно, трябва да намерим начин за постигането му.  Преди всичко е нужно да се освободим от киселинността и токсикозата. Тялото ни трябва да се обогати с кислород, затова когато ядем зелени храни, тоест хлорофил, в тялото постъпва много кислород, достатъчно калций, с правилно хранене и с хранителни добавки съдържащи микроелементи алкализираме организма. Щом се алкализираме – ракът веднага спира. Този процес може да продължи няколко дни, няколко седмици, но ще се прекрати. Организмът е необходимо да бъде доведен до изцеляващо ниво на рН. Нивото на рН може да е от 0 до 14. Седмото ниво е неутралното трябва да станем по-алкални от него. Нивото 7,36 е добро, но трябва да достигнем рН 7,5 и още по-високо от това ниво.

За наша изненада основната причина за поява на ракови заболявания е открита още през 1923 г., но  тази истина не се популяризира, защото не е в интерес на световните фармацевтични  индустрии. През 1931 г. немският учен Ото Хайнрих Варбург получил Нобелова награда за откриване на основната причина за появата на рак и някои от другите болести на тялото.

ОСНОВНИ ПРИЧИНИ
за появата на рака

Оказва се, че основната причина е киселата среда на тялото, която се създава поради антифизиологичен начин на хранене и липса на физическа активност. Клетъчната киселинност става причина за изхвърляне на кислорода от тялото, а както знаем, кислородът е необходимо условие, за да живеят нашите клетки.

При стойности от 0 до 6,9 говорим за кисела среда

 7 е неутрална зона

 При стойности от 7,1 до 14,0 средата е алкална

От гледна точка на математиката, pH е десетичен логаритъм и представлява съотношението на позитивно заредените водородни йони (киселинни) и негативно заредените йони (алкални), в един разтвор. В нашия случай разгреждаме нашето тяло, което е съставено предимно от вода – 50-60% от общото ни тегло.

Важно ли е
нивото на pH за нас

Отговорът е: „Да, нивото на pH е от изключително значение за нашето здраве!“

Ние не го усещаме, но често pH нивата ни са или прекалено киселинни, или прекалено алкални за дълъг период от време. Тогава говорим за небалансиран pH. Продължителен pH дисбаланс от единия или другия вид се отразява зле на целия организъм, тъй като фунционирането на отделните органи и на над 4000 ензима е в зависимост от правилния алкално-киселинен баланс в организма ни. Ензимите катализират всички биохимични процеси в тъканите и клетките, поддържат метаболизма, обновяват тялото ни и го предпазват от инфекции.

До какво
може да доведе небалансираното pH

За съжаление последствията са тежки и често необратими, особено с напредване на възрастта. Въпреки че може да остане незабелязан години наред, небалансираният pH (твърде киселинен или алкален) води до развитието на повечето, ако не и на всички, дегенеративни заболявания, включително сърдечносъдови заболявания, рак и диабет, причина е за наднормено тегло. Покачването или понижаването на pH може да доведе до кристализиране на солите в урината и до образуване на пясък и камъни в бъбреците и пикочния мехур.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук