Рачков се хвана за слабините пред репортерка и я изчерви с изцепка! (СНИМКИ)

0
1878

Моята заплата – ние сме на социални помощи в „Халваджиян ООД“, знаете при кого работя. На солети сме. По 6 лева повишение дадоха. Преди само водихме, сега строим, чистим. Това заяви пред красивата руса репортерка на „На кафе“ Ина Чочева комикът и водещ на „Като две капки вода“ Димитър Рачков.

Изведнъж обаче артистът се пипна за корема и изпелтечи: „Извинявай, пика ми се, сега ще се върна“, и пое към тоалетната. Естествено, малко по-късно отново бе на стола пред блондинката.

Той поговори за това каква тежест е да си публична личност: „Не си слагам ореол, но се опитвам да спазвам всички норми. Като съм на екран е важно да спазвам всички норми и да съм пример за всички“, заяви той.

„Не държа да съм част от хайлайфа. Обичам да общувам с приятели от детските години“, призна той.

Рачков разказа, че често го бъркат. „Знаете, че има и други комици с подобни на моята фамилия – Радков, Рядков, Ранков. Бъркат ме понякога. Влизам преди време в една търновска дискотека и управителят казва „Много се радвам, че сте сред нас. Държа да обявя на гостите, че сте тук. Приех. След малко обаче чувам от диджея на дискотеката – „Дами и господа, сред нас е големият артист Краси Радков.“ Реших да си тръгна“, призна си през смях Рачков.

„Предпочитам да съм този, който стои по-встрани. Достатъчно се маймуним по телевизията и искам да съм малко на втори план в живота“, разкри той.

„Много обичам сина си. Не сме го подтиквали да играе, той сам искаше. Притеснявах, се че ще кажат, че сме го уредили детето си в сериала „Откраднат живот“. Той обаче иска да е артист, винаги ще го сравняват с мен и тежестта ще е много голяма“, смята Рачков.

Малко по-късно, в коментар на интервюто си, Гала разкри, че всъщност е герой в едно от представленията на комика, на което той имитира, че тя и д-р Папазова дишат с вагината си. „Крайно съм възмутена. Потънах от срам, когато го гледах. Трябва да си обнови репертоара. Доктор Папазова вече не се изявява при нас“, отсече троснато тя.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук