Ревнив любовник прати горили след Джулиана Гани

0
1779

Джулиана Гани се появи с трима охранители на конкурса „Мис Силикон”, на който бе жури. Гардовете следваха плътно силиконката през цялата вечер, че дори и на другия ден на плажа. „ШОУ” разговаря с нейни приятелки, които разкриха истината. Трите горили не са за евтин пиар, а са назначени от сегашния любовник на Джулиана, който бил страшно ревнив. Категорично забранил на блондинката дори да разговаря с представители от силния пол, в противен случай щял да спре издръжката й.

Истината е, че Гани е завъртяла главата на бизнесмен, който е готов на всичко за нея. Нейните приятелки издадоха пред наш репортер, че мачото не пести средства и нон-стоп купува скъпи подаръци на Гани. Ходили няколко пъти и на скъпи почивки в чужбина. Болезнената му ревност обаче проговорила и затова се стигнало до назначаването на охранители, които да следват всяка крачка на палавата силиконка и след това да му докладват.

През изминалата седмица пловдивчанката снимала две корици за списания и отново на снимачната площадка се появила с бодигардовете си.
Дружките й предполагат, че бизнесменът най-много ревнува от бившия на Гани – Роман Стоичков. След като разбрал, че той прави опити да си я върне, веднага взел нещата в свои ръце.

На конкурса в Слънчев бряг се засекли, но заради огромните горили не успели да си разменят дори поздрав.

Освен това Джулиана ще трябва да внимава с какво облекло се появява на обществени места. Тайнственият любовник бил съгласен да се снима за списания гола, но когато ходи по събития или в ежедневието си, то задължително трябва да е скрила големите си силиконови гърди. Заради тази забрана на конкурса на морето се появи с дълга рокля, без да се виждат силиконовите й форми.

Научихме още, че спонсорът и любовник на Гани не е някакъв дъртак, до каквито прибягват повечето силиконови девойки. Мъжът е почти на 40, има много успешен бизнес и е страшно поддържан. „Ако го видите, ще разберете за какво говорим. Той ходи на процедури повече от Джулиана. Не е свикнал обаче с медийните изяви и затова не иска все още да се показва”, казаха пред „ШОУ” близки до Гани./БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук