Резил! „Чалга примата“ Глория вече пее само по селски сборове (СНИМКИ)

0
1458

Кариерата на короновата за прима на поп фолка Глория вече върви към своя заник. Една от пионерките на чалгата у нас, съвсем го закъса откъм участия. Въпреки, че наскоро преподписа договора си с „Пайнер“ певицата от Две могили няма никакви ангажименти по клубовете, издават близки до димитровградската чалга-люпилня.

Собствениците на заведенията вече не поръчвали Гло заради липсата на актуален репертоар. Тя лежи на стари лаври и произвежда една-две песни на години, които не са толкова лоши, но не се превръщат в хитове и не са ротирани от диджеите в клубовете, нито пък поръчвани от меломаните.

Въпреки, че не му носи кой знае какви приходи, причината Митко Пайнера да поднови договора на Глория, били държавните пари, които все пак чат-пат постъпват по сметката на фирмата му от градските панаири и селските сборове. Само такива участие е нанизала в последно време бившата №1.

От началото на лятото Глория обикаля градове и селца, наета от местните кметове. В края на юни пя на Видовден – празника на град Годеч. После мина през село Чупрене за Турлашки фолклорен събора.

Тези дни заедно с Ивана, Малина и Николай Славеев, Гло взе участие в традиционните културни тържества за събора на град Сърница. В началото на август пък пя на панаира в град Мизия, а до края на месеца има само още едно участие – на празника на община Лъки на 27 август. /Пик

Традионен събор на гр. Сърница - 14 август
Традионен събор на гр. Сърница – 14 август
Панаирни дни на Мизия - 7 август
Панаирни дни на Мизия – 7 август
Видовден в Годеч - 28 юни
Видовден в Годеч – 28 юни

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук