Ресторантьорите поискаха 14-дневен пълен локдаун

0
204

Сдружението на заведенията в България (СЗБ) и Българската асоциация на заведенията (БАЗ) настояват за въвеждане на строга и всеобхващаща двуседмична карантина. Подобен период на блокиране е възможен само, ако той обхваща абсолютно всички обекти и държавни институции, с изключение на тези от първа необходимост, посочват от ресторантьорския бранш.

“В противен случай, ако отново само три сектора бъдат изправени пред това да понесат цялата тежест, за да постигнем неясни резултати, ние ще бъдем принудени да организираме масов протест! С едно-единствено искане – оставка на всички членове на НОЩ!”, категорични са от СЗБ и БАЗ.

И така! Всичко или нищо. Или отваряте всички бизнеси без ограничения, или затваряте всички! Защото, ако държавата и хората, които са обвързани с взимането на подобни решения, за четвърти път ни унижат и опитат да доубият нашия бизнес, ние ще сме длъжни да се защитим по подобаващ начин. Отговорните лица – министърът на здравеопазването и всички членове на НОЩ, многократно доказаха, че са негодни да взимат качествени решения и да вдъхват доверие и кураж в обществото и бизнеса! И не, не управлявате най-добре в Европа пандемията!“, пише още в позицията. „Оставка за трите “Д“: дискриминация, демагогия, диктатура. С три огромни Н: недоверие, недоволство, недоумение“, гласи позицията.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук