Риба се завъди в наводнен подлез в Хасково

0
749

В наводнения подлез срещу жп гарата в Хасково се е завъдила риба. Това твърдят очевидци, които работят в близост. Според Таня Ставрева, който работи в заведение на метри от злополучния подлез, рибата се виждала с просто око. Пазачът на портала на близката фирма пък хвърлял на рибите хляб и също виждал рибоци във водата, при това доста едри парчета, съобщи haskovo.net

Според Ставрева, която дълги години работи в това заведение, преди 7-8 години за подлеза се грижели от “Мануела” – изпомпвали водата при наводнение. По-късно обаче грижата за съоръжението била поета от общината и подлезът бил занемарен. “Аз се движа с автомобил, но виждам, че хората минават отгоре по булеварда”, разказва Ставрева.

За наводнения подлез сигнализира читател, който изпрати и снимки. Другите два подлеза в Хасково – на бул. “Раковски”, до училище “Св. Иван Рилски” и край “Орфей”, също изглеждат доста занемарени, но поне са чисти от нахвърляни боклуци.

Подлезът до училище изглежда доста по-използван от орфейския. Макар че целите му стени са в графити, а подът в локви от течащата вода, поне няма боклуци.

От общината уточниха, че за подлезите в Хасково се грижи фирма “Титан”. За проблемния наводнен подлез до гарата пък от администрацията увериха, че ще изпратят експерти да преценят какъв е проблемът и как може да бъде отстранен./ПИК

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук