Родителите на Сузанита: Тя е добро дете, социалните само ще я травмират

0
953

4-годишната певица Сузанита, която предизвика скандал със свои видео клипове, извън сцената е добро дете, което още не е намерило своя път като изпълнител. Това заявиха в студиото на  родителите на момичето – небезизвестният Орхан Мурад и жена му Шени.

„Сузанита е като всички тийнейджъри, тя не следва моя път (…) Тя е следствие, продукт на леките музикални жанрове”, посочи певецът и подчерта, че като родители сега имат ясна задача: „Да канализираме и насочим нейното възпитание, нейната обща култура към нещо по-добро”.

В тази връзка Орхан и Шени се заканиха, че ще съдят някои журналисти заради неверни твърдения по адрес на дъщеря им: „Детето няма силикон нито в устните, нито на друго място”.

Майката на Сузанита, която я кара на участия, не смята и че клиповете са били прекалено провокативни: „Тя е по едно боди, (по тази логика) трябва да забранят на всички майки на деца до 18 години да пускат снимки от плажа”. Защо момичето показва среден пръст? „Това го показва на Дявола, на злобата, на завистта”. Според Шени текстът на предизвикалата най-разгорещени спорове „Луцифер и Буда” не е бил правилно разбран от хората.

Родителите на Сузанита я описват като „много добро дете”, което ходи на училище, рядко излиза и винаги има желание да помага на хората. Признават обаче, че вече от година и половина пуши – заради тежки нападки, които понесла за свое по-стари и по-неизвестно видео.

Орхан Мурад беше категоричен – не е нужна намеса на социалните служби или на Агенцията за закрила на детето: „Те могат само да навредят и да травмират детето”.

Тази сутрин /бтв

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук