Романс между турчин и рускиня завърши изненадващо ВИДЕО

0
2605

Любовникът не можел да забрави момичето и затова решил да я последва

Видео с участието на чужденец, решил да признае любовта си на приятелката си, стана вирусно в мрежата.

Mъжът оставил трогателно послание под прозорците на нейната къща в Ростов на Дон. Методът за деклариране на любов, популярен някога сред тийнейджърите, сега бе намерен за смешен от абонатите в интернет. И въпросът не е, че възрастен мъж е оставил съобщението, а какво точно и как е написал.

„Целувах те в Турция. Сега искам да те целуна и в Ростов. Не бой се, отвори вратата“, пише на асфалта под прозорците на високата сграда.

Човекът на име Серкан е дошъл в Ростов от Турция. Съдейки по съобщението, там той имал бурен роман с туристката от Русия. Ваканцията обаче приключила и рускинята се прибрала у дома.

Любовникът не можел да забрави момичето и затова решил да я последва и да признае любовта си в нейната къща. Само едно нещо не е напълно ясно: ако турският гражданин има информация за града или адреса на любимата си, тогава защо няма телефонния й номер?

В интернет постъпката на турския „принц“ беше приета с хумор и абонатите започнаха да се шегуват с неговата любовна история. Някой дори забеляза, че вратата за мъж може да бъде отворена не само от жена, но и от нейния зъл съпруг.

„Празничната романтика пристигна у дома“, пише един от потребителите./jenata.blitz.bg

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук