Румен Петков разобличи лъжите на управляващите, че няма опашки на „Капитан Андреево“! Вижте какво се случва на границата

0
83

Лидерът на АБВ Румен Петков показа със снимки и видео хаоса, който цари на граничния пункт „Капитан Андреево“. По думите на политика в момента се вият километрични опашки, лабораторният контрол поти го няма , а тирове са принудени да чакат пробите по 15 часа.

Нов скандал гърми на „Капитан Андреево“, след като служители на БАБХ издали фалшиви документи на тир с хранителни стоки за Германия. Подробности за схемите и манипулациите на границата, откакто фитосантираният контрол беше иззет от частната лаборатория на „Евролаб 2011“ и даден на БАБХ, разкри собственикът на фримата в отворено писмо до медиите.

„Национална телевизия подложи себе си и зрителите на просташка манипулация и лъжа. Един човечец твърди, че опашките от тирове на „Капитан Андреево“ освен, че били „част от атаката”, в момента почти ги нямало и лабораторният контрол, на товарите с хранителни продукти, си става както обикновено. Областният управител на Хасково в друг ефир тази сутрин потвърди, че тировете чакат резултата от пробите по 15 часа. А моментите във видеото са отпреди броени часове“, написа в профила си във Фейсбук Румен Петков, предава ПИК.

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук