Русата Златка в ново п*рно! Райкова втрещи публиката и журито в „Като две капки вода“ – лъсна и красивото дупе и стиснатата слива! (СНИМКИ 18+)

0
7021

Златка Райкова нажежи ефира до червено с днешното си изпълнение в шоуто „Като две капки вода“. Русата Златка, както е по-известна красавицата, трябваше да се превъплати в ролята на Гери-Никол и да изпълни „Момиче като мен“.

Мъжката част от зрителите обаче онемя, когато Злати излезе на сцената в мрежест тоалет, който едва скриваше най-интимните й части.  Плеймейтката изпълни предизвикателен танц пред Фънки, който загуби ума и дума докато гледаше перфектните форми на русото изкушение.  След това Златка Райкова сътвори нечуван гаф, след като обърка името на Станимир Гъмов, който отговаря за актьорската игра на участниците в шоуто и го нарече Димитър.

За капак след края на изпълнението на Райкова, Димитър Рачков се появи като Благо Джизъса, за да се окичи с няколко големи кръста.  Както е известно, напоследък в светските среди се шушука, че Благо Джизъса и Гери-Никол са много близки, а доказателство за това бе й снимка, която разбуни духовете в мрежата, на която бившият футболист е награбил звездната поп-дива.

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук