Рут Колева сензационно: Мъжът на биячката ми е свързан с Цветан Василев и ВИС-2 (СНИМКИ)

0
1558

Деница Михайлова: Това, което въпросната г-жа твърди са долни лъжи и инсинуации. Тя нарече съпруга ми шибан сириец

Рут Колева показа на живо синините си след побоя в ефира на Нова телевизия. Певицата пак разказа премеждията си от вчерашния ден с подробности пред Виктор Николаев и Никол Станкулова. В предаването се включи и Деница Михайлова. Двете взаимно си прехвърляха вината.

Човек, който е на държавна позиция, да си купи кола за 70 хиляди лева и часовник за 30 хиляди как се случва това, запита Рут Колева. Тя разказа и че моментът на снимката, която е публикувала в социалната мрежа е, когато Деница тя със спринт е отишла да я бие.


„Ударите бяха много по лицето, тялото. Ритници, тя бе с високи токчета”, каза още певицата и поясни, че съпругът на биячката ѝ е отказал да говори с нея. „Той каза, че аз не съм достоен човек да разговарям с теб, защото ти си жена.”

Деница е взела и телефона на певицата. „Взе ми го от ръката, тя няма право да взима чужд предмет”, коментира още тя.

Деница Михайлова се включи в предаването като разказа своята версия.

„Това, което въпросната г-жа твърди са долни лъжи и инсинуации. Не съм отказвала да си платя глобата. Тя нарече съпруга ми шибан сириец, върви си грозен терорист. Тя започна да ме обижда, че съм проститутка, че спя с мъже за пари. Аз отидох да си взема автомобила, на излизане тя продължи да арогантста и да ме обижда. Аз отидох при нея и взех телефона ѝ, за да изтрия снимките. Тя ме нападна и съпругът ми, който се опита да предотврати това нещо. Тя го нападна и го нарани в областта на слепоочието. Другото, което е аз извиках полицията, тя не е викала полицията. Часовникът ми е счупен, гривната ми е счупена. Тя ме надра”, разказа своята версия Михайлова.

През цялото време Колева се смееше на твърденията от държавната служителка.

”Оказа се, че нейният съпруг е инвеститор от Оман свързан с Цветан Василев и Оманския фонд и ВИС-2, но не искам да го спекулирам с това”, заяви певицата.

От своя страна Деница каза, че не би следвало един артист и певец да се държи по този начин. Рут обаче не ѝ остана длъжна и каза, че не е редно един държавен служител да бие хората.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук