Рут Колева с нова доза СНИМКИ след побоя

0
1290

След вчерашната дози кадри в социалната мрежа, Рут Колева днес също сюрпризира феновете си с нови снимки от пътуването й до Япония. На тях обаче синините на певицата почти не се виждат.Рут Колева е хукнала да обикаля из улиците на Токио. Без грам свян от синините, получени при побоя нанесен й от държавната служителка Деница Михайлова. Изпълнителката на „Близо” е сложила страшно къси панталонки, с които кръстосва японската столица. Въпреки, че на фотосите от снощи следите от побоя са видими, то днес са почти изчезнали.

От друг кадър, качен в социалната мрежа, ясно се вижда, че лицето на Колева също се е възстановило от екшъна пред наказателния паркинг в столичния квартал „Подуяне”. На него не се виждат никакви следи от синини, а Рут  се усмихва широко, редом до чуждестранните си приятели.

Припомняме, че на 1 септември певицата се оплака, че е била пребита от служителка във Външно министерство, с която е имала вербално спречкване на наказателен паркинг в столицата. След разменени обиди между Колева, Михайлова и арабският й приятел, двете са се хванали буквално за косите. В момента се водят следствени действия, иззети са камерите от обекта./БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук