САМО В ДЕЙЛИ ПРЕС TV! Йорданка Фандъкова: Общо в 17 училища и детски градини ще започне цялостно обновяване (СНИМКИ/ВИДЕО/ОБЗОР)

0
8677

Репортер на място: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС / СОФИЯ – 112 ОУ (София) 

Тази година довършваме 3 нови детски градини и започваме строителството на още 8 поетапно и подготвяме и нови проекти. Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова по време на проверка на изграждането на разширение на сградата на Първа английска езикова гимназия, предаде репортер на Информационна агенция „Дейли Прес“.

„Надявам се, че още това лято в 17 общо училища и детски градини ще започне цялостно обновяване. Разчитам много на екипите на училищата и детските градини. Винаги строителството е съпроводено с неудобства, но всички екипи знаят това и чакат с нетърпение да подновят базата си. Така че и на директорите на Английската гимназия, и 112-о основно училище, както и на бившия директор, който е тук, благодаря от сърце, защото това е проект, който те дълго чакаха. Винаги е добре, когато имаме резултати“, допълни още тя.

„Продължаваме тази година инвестициите. Специално внимание насочваме към кварталите, в които има недостиг за предучилищната възраст. Това са район „Красно село“, кв. „Витоша“, район „Триадица“. Надявам се, че детската градина в кв. „Младост“ ще бъде довършена. Така, че да насочим вниманието си към училищната мрежа, за да може в следващите години да гарантираме едносменния режим на работа, което за мен е много важно, за да помогнем за по-качествено българско образование“, каза още кметът на София.

СНИМКИ може да видите ТУК:

https://m.facebook.com/Daily-Press-Електронен-таблоид-1442495702732907/photos/?ref=page_internal&mt_nav=1

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук