САМО В DAILYPRESS.bg! Да не се окаже, че патриотари и бесепари са най-големите джендъри?

0
12050
Снимка: Информационна агенция "Дейли Прес".

Разследване на: Тодор СТЕФАНОВ, DAILYPRESS.bg/СОФИЯ

Скандалът с ратифицирането на Истанбулската конвенция набира огромна скорост. Да не се окаже обаче,че патриотари и бесепари са най-големите джендъри? Интерсно е обществото да знае как всъщност джендър организациите са толкова мощни и откъде получават финасов ресурс за осъществяване на дейността си?

От вътрешни източници на джендър организациите получихме много интересна информация.

Според нашите  източници джендър организациите няма как да бъдат толкова мощни ако не получават политическа подкрепа от политически партии и обърнете внимание, от тайни организации.

Нашите информатори ни обърнаха специално внимание на особено важния според тях момент за свързаността на джендърите с медии, центрове за изследвания, социологически асоциаци.

Тази свързаност е от изключително важно значение за обработване на общественото мнение. Информационна агенция „Дейли Прес“ реши да приеме съвета на нашите информатори и започна проверка на джендър организациите. Още при първата организация „Академика-245“ цъфна връзка с БСП.

Оказа се, че членът на управителния съвет на организацията Нели Николова е и член на националното ръководство на БСП. Продължаваме проверката и цъфва името на Депутата от БСП професор Иво Ангелов Христов.

Да, това е депутатът прочул се с репликата за 80% дебили. През свързаността на джендърите със социологическите асоциации пък лъсва името на бащата на депутата от БСП Стоян Мирчев.

Сменяме посоката на проверката и се  насочваме към тайните общества. Тук ситуацията е изключително трудна, но с малко подсказване цъфна и патриотарската връзка.

Оказва се , съпругата на депутата от Обединени Патриоти Валентин Касабов- Катя Касабова е хваната в крачка със специална униформа за тайно събитие. Снимаката е публикувана от вестник „Под лупа“. Интересно е да обърнем внимание, че Катя Касабова освен, че е съпруга на депутата Валентин Касабов е и главен редактор на сайта „Флагман“.

Медията се прослави с помпозните партита и организирането на различни събития за елита. На снимката с Касабова е запечатоно и друго интересно лице Алена. Тя е често канена в медиите да ни разказва астроложките си прогнози.

Нищо чудно скоро да я чуем да ни обяснява,че звездите вещаят приемането на Истанбулската конвенция. Всъщност да не се окаже,че патриотари и бесепари са най-големите джендъри?

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук