САМО В DAILYPRESS.bg! Разобличение! Народното събрание със заблуждаваща информация за свършената работа!

0
20100

Репортер: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС (dailypress-bg.com).

Как да вярваме от тук нататък на институция, която излага пред обществото невярна информация за свършената от нея работа? През изтеклата политическа година бяхме свидетели на уникални рекорди по неработене на Народното ни събрание, но едва ли някой е очаквал, че на 22.12.2017 г. същото това Народно събрание ще ни залее с лъжлива информация за свършената от него работа?

Нескопосаният опит за оправдаването на десетките милиони левове изхарчени пари на данъкоплатците ясно показва дъното, което е стигнала политическата ни класа. В публикуваната информация е записано, че: „От началото на мандата си 44-тото Народно събрание е приело 72 закона“! Истината е , че от началото на мандата си 44-тото Народно събрание не е приело 72 закона!

То е приело в по-голямата си част изменения и допълнения на съществуващи и действащи закони. Някои от измененията и допълненията представляват на практика няколко думи или изречения. За да стане ясно на читателите ни ще ви дадем най- пресния пример с отменения мораториум за новите лекарства на онкоболните, което е отчетено вероятно като два приети закона. Примери в тази посока могат да се дадат много, но истината е отчайваща и тя е,че имаме върховна институция, която симулира работа и с помощта на казионните медии ни лъже , колко много е работила.

Дано четейки този материал заработи съвестта на народните ни представители и върнат под формата на дарения незаслужените си заплати. За да се разбере, че имат поне малко достойнство могат да си организират благотворително мероприятие, на което да дарят средствата, които са получили незаслужено на деца с увреждания или на хора с онкологични заболявания и да направят публичен отчет колко пари са дарили! Това обаче едва ли ще се случи при положение, че голямата част от депутатите ще харчат незаслужено получените пари по скъпи курорти със семействата си!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук