САМО И ЕДИНСТВЕНО В DAILYPRESS.bg! Зелен протестър-пиар на корумпираната Кметица на Младост заплаши Цацаров! (СНИМКА)

Борците ЗА корупция у нас стигнаха далеч

0
38226
Снимка/източник: Информационна агенция "Дейли Прес"

Репортер по темата: Тодор СТЕФАНОВ, DAILYPRESS.bg / СОФИЯ 

Зелените активисти скочиха на амбразурата да бранят корумпираната Иванчева. Пиарът на кметицата обаче стигна далеч като си позволи дори да отправи заплахи към главния прокурор Сотир Цацаров, видя единствено репортер на Информационна агенция „Дейли Прес“.

Словесните нападки, агресията и нецензурния език издават огромния страх от това, че съвсем скоро цялата истина ще излезе наяве.

Публикуваме коментара на Петър Кърджилов, на който екипът ни попадна, като уточняваме, че към този час той е изтрит от профила на господина, поради неизвестни за нас причини. 

„Копеленце гнусно, гаден, разплут мафиотски плужек! Ти и долните ти авери орки обявихте война на гражданското общество в България!

Позволихте си да нападнете, унизите, измъчвате и затворите бе всякакви доказателства представителите на гражданската воля и обществения интерес!

Ние ще ви отговорим на наглата атака! Ще ви отговорим така, че ще се чудите как да се отървете от болката, която ви предстои да изпитате! Тъпотиите, които приказваш за „грантове“, няма да ти помогнат, гнусна мафиотска гад! Ти си емблемата на корупцията в България!“

Снимка/източник: Информационна агенция „Дейли Прес“

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук