Само след два месеца в Сандански нещо ще се случи за първи път във футбола на България

0
1520

За първи път у нас цели 6 набора на детско-юношеска школа на отбор от чужбина ще се включат в детски футболен турнир в България

Това са децата  на „Вардар“(Скопие), а турнирът е „Пирин къп“ в Сандански през февруари !

Директорът на академията на гранда от столицата на западната ни съседка Бобан Бабунски официално потвърди участието в турнира в Сандански. Клубният шеф е добре известен у нас, след като игра за ЦСКА в началото на 90-те години на миналия век. После той игра дълги години игра в Испания, там се родиха и синовете му. Те са уникални – единият е сред най-добрите юноши на Барселона, а другият на … Реал Мадрид! Преди да стане директор на  академията на Вардар, той бе наставник на младежкия национален отбор на Македония.

Преди „Вардар“ своето съгласие даде и румънският гранд „Стяуа“, който ще участва на „Пирин къп“ в Сандански с 4-ри формации. В най-силния турнир организиран досега в курортния град ще се включат и три гръцки тима. Става дума за формациите на бившия тим на Димитър Бербатов –  ПАОК, а така също „Пансерайкос“(Серес) и Кавала. Заедно с тях качество и сила на надпреварата ще придават отбори от Сърбия, Хърватска и почти сигурно и от Словения.

„Пирин къп“ стартира в Сандански на 7-ми февруари и ще продължи две седмици.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук