Сапунка без край: Гринго припаднал, когато разбрал, че Софи Маринова пометнала

0
1604

Като ме ядоса – викам, хващам си я малко, дърпам, за което съжалявам, оправдава се той и моли за прошка

Последният любовник на фолк дивата Софи Маринова – Теодор Давидов, известен с прозвището Гринго, проплака за прошка от ромската перла, след като тя разкри, че той я е пребивал. „Софче, любов моя, обичам те много. За първи път се влюбвам по този начин. Искам да съм с теб – завинаги”, заявява във видео, Гринго, пише „Телеграф”.

По повод думите на Софка, че той е заплашвал да изкорми както нея, така и синът й Лоренцо, Тодор обясни, че не е взел сериозно думите на певицата, изречени в национален ефир, а по-скоро като изблик от емоции. „За мен не са нормални тези неща. Много пъти съм чувал по-добри обвинения от нея. За хората обаче не е нормално да чуят това нещо”, заяви той. „Караме се като всяко семейство. Тя си ме нарежда вкъщи – бил съм изрод, бил съм такъв, онакъв” обяснява Гринго.

Той е категоричен, че ревността е в основата на всичко „Когато съм до нея е добре, но напусна ли България – започва да мисли всякакви неща”, разказва Тодор, който често пътува до Германия, където живеят родителите му.

„Като ме ядоса – викам, хващам си я малко, дърпам, за което съжалявам.” Гринго заявил, че му прилошало като разбрал в ефир за загубеното бебе. „Ще ходим заедно при лекарката, за да видим какво става.”

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук