Сблъсък: Босия и Йонко Иванов се изпокараха в ефир

0
1392

Николай Колев-Босия и председателят на Българския съюз на преподавателите по авто-мото подготовка Йонко Иванов се счепкаха в ефир. Двамата бяха поканени в студиото на bTV, за да коментират корупцията в ДАИ. Въпреки че бяха на една страна, те не спряха да говорят един през друг, изкарвайки се борци срещу престъпната схема за купуване на шофьорски книжки.В началото на разговора Николай Колев побърза да се похвали, че отдавна е сезирал транспортния министър Ивайло Московски за ставащото в ДАИ. „Дал съм сигнали преди 4 години, а министър Московски сега се прави, че нищо не е станало”, посочи той. И започна да показва документи, което разгневи другия събеседник. „Ако искате ефирно време, за да си показвате документите, направете го на друго място”, захапа го Иванов.

Той реши да сподели, че също е подавал сигнали за корупция и то още от 2002 година. Босия не му повярва и го попита колко домата е хвърлял в знак на протест. „Аз нямам време да хвърлям домати, за разлика от вас”, отсече Иванов.

И двамата обаче бяха на едно мнение, че ДАИ не може да продължи да съществува в този вид. „Тази работа може да спре в рамките на един месец. Вчера е назначен нов изпълнителен директор на ДАИ, с който разговарях. Разбрали сме какви промени трябва да се случат. Първо, трябва да се върнат кадърните хора, които бяха уволнени от Цветанов. Ако това не стане, излизаме на протест”, закани се Иванов./БЛИЦ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук