Световноизвестният астролог Гал Сасон: 2020-а ще бъде страховита година!

0
2764

Прочутият астролог Гал Сасон е готов със своята прогноза за новата 2020 година.

Той коментира, че в продължение на десетилетия звездобройците по света очакват настъпването на 2020 година с нетърпение и страх. „Някои пророкуват бедствия, други я сочат като годината, в която ще се роди нова епоха. Аз се осланям на Буда – разумен Телец с Луна в Скорпион, който подчертава важността на средния път: 2020-а ще бъде страховита година, която може да поведе човечеството към нова епоха“, казва Сасон.

На въпрос какво можем да очакваме от година, чиито числа според нумерологията – 4 и 22, той отговаря, че те вещаят както скръб, така и навлизане в тайните на живота. Астрологът подчертава, че 2020-а ще бъде феноменална, защото ни предстоят цели 6 затъмнения вместо обичайните 4 и едно от тях съвпада с лятното слънцестоене, а друго – с рождения ден на САЩ. Освен това ще сме свидетели на „върховен съвпад“ на Юпитер и Сатурн по време на зимното слънцестоене, което явление за първи път от началото на XIX век се премества от земните във въздушните знаци. Несполуки ще ни донесе и ретроградното движение на Меркурий, Венера и Марс по едно и също време. И най-важното – ще има рядък съвпад Сатурн (Господаря на кармата) и Плутон (Господаря на смъртта). „Ще припомня, че предишните пъти, когато това се случи, се разрази епидемията от СПИН, започна студената война и избухна Първата световна война“, казва Сасон. По негови думи в нумерологичен план 2020 година се свежда до две числа: 4 (2+0+2+0=4) и 22, но тъй като 22 е господарско число, известно още като Майстор строител, а в някои кръгове се свързва с идеята за двойния пламък.

По отношение на датите, които ще бъдат благоприятни за формулиране на мечти и ще ни носят късмет, Гал Сасон дава пълен техен списък.

„Първата е 6 януари – ако решението ви е свързано с дългосрочна цел и осъществяването му изисква голяма дисциплинираност. Следващата е 10 януари затъмнение и Велик съвпад.

Изберете тази дата само ако желанието ви е свързано с освобождаване или изхвърляне на нещо/някого от живота ви: пристрастяване и зависимост, токсична връзка. Третата е 25 януари: новолуние във Водолей – знака на сбъднатите желания и Китайска Нова година“, допълва астрологът.

retro.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук