Седем нови организации подкрепиха и се присъединиха към „Справедлива България“

0
186

На проведена вчера среща в столицата, седем нови организации заявиха подкрепата си за „Справедлива България“ и се присъединиха към обединението. Ето и имената на организациите, които подкрепиха „Справедлива България“: сдруженията – „Федерация на таксиметровите водачи и превозвачи“, „Гражданска инициатива за нов обществен договор“, „Български родителски централен комитет“ „Бялата България“, „Менгдан“, както и ПП „Компетентност, отговорност, истина“ и „Българска земеделска партия“.

На срещата бяха обсъдени основните цели и задачи, които са залегнали в каузата на „Справедлива България“ и основните законодателни пакети, които обединението е подготвило. Присъстващите сдружения и организации поеха ангажимент да предоставят свои идеи и законопроекти, както и експерти по определени политики, които да помогнат за изработването на широк пакет от законопроекти. Бяха обсъдени и задачите, които предстоят по време на предизборната кампания за парламентарните избори на 2-ри октомври. От „Справедлива България“ изразиха своята благодарност за оказаната подкрепа, като заявиха, че очакват бройката на подкрепящите обединението ще продължи да се увеличава.

От пресцентъра на „Справедлива България“ предоставят и адрес на електронната поща за предложения и присъединяване на граждани и организации към „Справедлива България“. E-mail: spravedlivabulgaria@abv.bg

 

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук