Село с болни хора без вода заради далавери на политици и незаконни дървосекачи! Обричат ги на беди!

0
1805

Заради безчинствата на незаконни секачи и бездействието на властта, редица възрастни са оставени без вода. Те са между 80 и 88 години на възраст, някои от тях са болни и на легло. Да, в България през 21-ви век може да има населено място без вода. Все едно сме в Африка, а не на континента Европа.

Жалбите до кмета и кметския наместник биват отбутнати, проблемът остава нерешен.

„От месец май 2017 година са писани жалби от жителите на селото Горочевци (община Трън) до кметицата на Трън Цветислава Цветкова по повод на това, че е нарушена целостта на водопровода, в резултат на движението на камиони, извозващи дърва, които се изсичат поголовно и дори са разбили пътя до селото.

По тази причина половина село е без вода една година. При молба за съдействие от страна на кметския наместник Васил Божилов, отговорът е: Oтивайте си в София!“, сигнализират потърпевши.

Моля ви, приятели, споделяйте тази история, с който можете. Само с обществен натиск можем да спасим тези хора. Трябва да има наказания за бездействието на властимащите в селото. Дали нямат финансови интереси с дървосекачите, че толкова упорито да замитат проблема?

Вижте най-добрите оферти за групово пазаруване

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук