Семейство лесбийки родили синове

0
1270

Плодовита двойка лесбийки забременели заедно и родили синовете си с четири дни разлика, съобщи в.“Дейли мейл“. Влюбените се подложили на ин витро оплождане по едно и също време.

Кейт Елазеги и Емили Кехи, които са женени от 2013г., платили общо 10 000 долара на донора на сперма, който е поет. Избрали го, защото смятат, че приличал на Киану Рийвс. Първоначално Кейт се е опитвала да забременее в продължение на 6 месеца, но безуспешно. Затова и Емили започнала да прави опити. Лекарят им казал, че вероятността да заченат и родят по едно и също време е твърде малка. Емили „прихванала“ от първия път, а седмица по-късно се разбрало, че родилките ще са две.

След 9 месеца и 10 дни Емили родила сина си Рейд. На третия след раждането се прибрали у дома, а на четвъртия водите на Кейт изтекли. Малкият Рейд стоял в чакалнята с баба си, докато майка му стискала ръката на Емили в родилното. Така на бял свят се появил и Еди.

Днес те отглеждат синовете си и признават, че две бебета са много, но пък затова си имат два чифта гърди и две майки./news

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук