Сензационна новина за Владо Пенев и Марта Вачкова!

0
1340

Владо Пенев пристана на колежката си Марта Вачкова и двамата подновиха разтурената си от преди години връзка, пише „Телеграф“.

От известно време насам двамата прекарвали нощта ту в дома на единия, ту в дома на другия. „Постоянно си правят намеци. Пращат си въздушни целувки, сякаш са на по 15 години“, разказват колеги на звездите. Марта дори си пуска  в социалните мрежи любовни снимки с Владо, което не е съвсем типично за нея. Дори наскоро в гримьорната на столичен театър произлязла истинска атака от страна на влюбената Вачкова. Тя влетяла вътре и се нахвърлила с целувки и прегръдки върху Пенев. Наложило се даже колегата, който споделя същата гримьорна да излезе да изчака повече от 30мин, преди да посмее да опита да почука пак.

Според БГ актриси двамата през август ще бъдат на общо романтично пътешествие в чужбина. Като се говори, че ще посетят и италиански остров, на който имот има Дарина Павлова. Клюката в артсредите пък разпространява идеята точно Дарина да бъде кума на сватбата на Владо и Марта. Даже се говори, че това щяло да стане точно през август, но засега мълвата няма реално потвърждение.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук