СЕНЗАЦИОННО! Стартира най-новата рубрика на агенция DAILYPRESS.bg „В кадър“ с журналистите Тодор Стефанов и Ива Димитрова (ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИ)

0
397695

Нови истории, герои, събития, скандали, въпроси, шокиращи снимки и конфликти. Вашата територия за срещи с топ журналистите на „Дейли Прес“ Тодор Стефнов и Ива Димитрова!

1-ви сезон

Премиера на рубликата: Януари 26.01.2018 година

Жанр: документални статии

Водщи: Тодор Стефанов и Ива Димитрова

Публикуване на статията: Всеки ден от 17:30 часа, в сайта на www.dailypress.bg-com.

Копие на Публикуване: Всеки ден от 20:30 часа в сайта на Информационна агенция www.Прес.bg.

Контакти: Адрес: гр. Благоевград 2700 Ул. “Полковник Димов” №1 ет.3 – Тел: +359/088/253/5775

В кадър.
ЗА ИНФОРМАЦИОННА АГЕНЦИЯ „ДЕЙЛИ ПРЕС“:

Във време, в което „мастити медийни босове“ плашат своята аудитория, тръбейки че се четат от милиони в България, но с крадени ip – та от Индонезия и Пакистан, се появява първият български електронен таблоид – http://www.dailypress-bg.com/.

В такива размирни и непочтени времена как да претендираме, че ще бъдем най-големите, най-добрите, най-четените?! Как да се представим пред Вас – нашата вярна аудитория?

Точната дума, която ще ни охарактеризира е – ЕДИНСТВЕНИТЕ.

Да, http://www.dailypress-bg.com/ от самото си създаване ще претендира, че е единственият истински електронен таблоид в България. Световната марка DAILYPRESS ни задължава. Задължава ни екипът от професионалисти, който ще работи всеки ден за Вас, 7 дни във седмицата и 24 часа в денонощието.

Защото България има нужда от своя първи и единствен /за сега/ електронен таблоид. Защо таблоид? Защото това е форматът, това е брандът,  в който живее единствената жива частица на свободното слово в България. Това е браншът, в който Вие, хилядите наши читатели, няма да бъдете само свидетели и съдници, но и преки участници в процесите, които се случват в  българската политика, шоубизнес, медицина и обществен живот.

Това е вашата медия. От нас за Вас.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук