Сензация!!! Обрат във версиите! Алиосман Имамов с шанс да оглави ДПС?

0
1101

Навръх рождения си ден на 24 декември се очаква Лютви Местан да бъде сменен, а лидерството до Националната конференция през март 2016 година да бъде поето от някой от заместниците му – Рушен Риза, Алиосман Имамов, Филиз Хюсменова или Тунчер Кърджалиев. Драмата на лидера на ДПС започна на 17 декември на коледния купон на елита на партията в столичния квартал „Бояна“. Тогава почетният председател Ахмед Доган остро разкритикува Местан заради декларацията за сваления руски самолет СУ-24 и грешната му ориентация в геополитическата ситуация на Балканите и в Средиземноморието.

Присъствали на тържеството разказаха, че по време на речта настъпила гробна тишина в залата. След словото на Доган шефът на партията изчезнал от тържеството. Членове на ръководството разказаха, че се наложило да му носят вода, защото „му станало лошо“.

Изключително притеснени от развоя на събитията били и лансираните от Лютви Местан кадри като Мариана Георгиева, Станислав Анастасов, Айхан Етем. Те се опасявали, че позицията им в партията е застрашена. / TopPresa.com

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук