Сестрата на удушения мъж на Мейзер през сълзи: Анита изнудваше Николай, инсценира отвличането си и се опита да го натопи!

0
2209

Съпругът на силиконката плащал, за да остане в САЩ, двамата били разделени от три години

Анита Мейзер е изнудвала своя съпруг Николай Димов, преди да го удуши при мистериозния инцидент в собственото си жилище във Варна. Това разкри сестрата на убития културист Милена Димова, цитирана от „България днес“. Тя допълва, че смъртта на брат й не е нещастен инцидент при сексуална игра. По думите на Димова версията на Мейзър не издържа, защото тя и съпругът й отдавна са разделени.

„Повече от три години на практика Ники и Анита не живеят заедно. Те се разделиха, след като тя инсценира отвличането си и опита да натопи него“, разказва през сълзи Милена Димова.

Независимо от постоянните скандали и обвинения Ники склонил пред молбите на Мейзър за пред хората в България да поддържат версията, че още са щастлива двойка. Причината за това не са останали сантиментални чувства към дъртата силиконка, а ужасяващият рекет от нейна страна.
Културистът се поддал на изнудването, за да си подсигури безпроблемен престой в САЩ.

„Ники нямаше зелена карта и не можеше да работи легално в Лас Вегас. Шанс за законен престой му даваше единствено бракът с Анита. След като отношенията им охладняха, тя постоянно го плашеше, че ще се разведе с него, а той работеше на това основание“, допълва сестрата на удушения културист.

От думите й става ясно, че изнудването започва преди около три години. Освен заплахите Мейзър директно си искала пари, за да запази фиктивния брак.
„Нямаше друг начин и платихме“, лаконична е сестрата на Димов.

Тя отказва да посочи колко пъти е даван рекетът и каква е сумата, прибрана от Мейзър. По неофициална информация става дума за десетки хиляди долари.

Изнудването съвпада по време с финансовите проблеми, налегнали самопровъзгласилата се за звезда дърта силиконка. Заради големи дългове нейното имущество в САЩ е запорирано. Запознати твърдят, че Мейзър успява да се откупи именно благодарение на парите на Ники.

„Анита обяви банкрут в САЩ и имаше сериозни проблеми. Заради напредналата й възраст никой не я вземаше на работа и тя се издържаше от остатъците от наследството на бившия си съпруг и наеми от имоти във Варна“, обяснява сестрата на културиста.

Милена Димова разбива на пух и прах хвалбите на Мейзър, че има проспериращ бизнес в САЩ. „Никакъв бизнес няма! Тя работеше в казина. Задълженията й бяха да посреща гостите и да ги води до стаите им. Заради напредналата възраст на силиконката шефовете на казината от известно време отказвали да я назначават“, допълва Димова.

Според сестрата на културиста отношенията му с Мейзър се нормализират за кратко в края на миналата година. След екскурзия до Коста Рика съпътствана с постоянни скандали и сцени на ревност, всичко рухва окончателно и мъжът на Мейзър се прибира в САЩ. В знак на добра воля при завръщането си във Варна приема да отседне в апартамента на Анита. Уговорката е да са като приятели и нищо повече. „Предполагам, че са искали да си уредят отношенията цивилизовано, но резултата всички го видяхме“, обяснява през сълзи сестрата на Ники.

Не е бил дрогиран

Сестрата на Ники категорично отхвърля версията, че брат й е починал заради проблеми със сърцето след прием на анаболи.

„Като го гледате с тази фигура, дали има проблеми със здравето? Ники постоянно тренираше. Спазваше стриктен хранителен режим и всеки ден имаше ММА-спаринги с приятели. Никога и за момент не си е помислял да взема анаболи или някаква друга химия“, разказва сестрата на удушения от Мейзър културист.
Криминалисти не изключват версията Димов да е бил упоен от Анита. Така тя е можела на спокойствие да го върже и инсценира нещастен случай при нетрадиционен секс. Подозренията са част от версията за предварително планираното убийство на Димов от Анита Мейзър.

Дали това е вярно, ще изясни назначената химическа експертиза. След изследване на проби от кръвта на Ники ще се докаже дали има следи от опиати.

www.blitz.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук