Сеч! Румен Радев е пълен провал като президент, трябва да си ходи! Вижте кой го казва!

0
2013

Румен Радев е пълен провал като президент, той просто трябва да си ходи.

Това заяви достолепно и авторитетно  по Канал 3 депутатът от ГЕРБ Антон Тодоров.  „Аз съм сигурен, че ако в момента има нови избори, той няма да вземе и половината от гласовете, които получи ей така по инерция. Хората не го познаваха и гласуваха за него, но сега го познават и съм сигурен, че няма да пуснат бюлетина втори път.

Той проявява тотална неспособност да ръководи държавата, просто не  става за тази работа, няма и поддръжници. Като пример за безволевост и нерешителност на президента, политологът даде факта, че не уволнил съветника си Христо Узунов, който участвал преди години в маскен бал с костюм на Хитлер. Както си ръководи екипа, така ръководи и държавата, беше категоричен  Тодоров.

Още преди седмица Skandalno.net предупреди, че ГЕРБ започва война на всички фронтове срещу президента Радев. Тогава някои читатели бяха скептици и ни обвиниха в силни думи. Но думите ни бяха доказани веднага с атаката и срещу президентшата и изказването й за хомопарадите, а сега ГЕРБ пуска най-новото си оръжие Антон Тодоров, който пък обявява, че президентът за нищо не става.

Една вметка – кой е всъщност Антон Тодоров. Богомил Бонев го нарича водопроводчик, преквалифицрал се в политолог.

Член на СДС, които беше най-големият критик на ГЕРБ и Бойко Борисов през първия мандат на ББ. Яростен противник на партизанските унуки и най-вече на Лиляна Павлова. По време на втория мандат някой му затвори устата или той си я затвори сам, защото неочаквано започна да изнася лекции по политология пред Старейшините на партията.

Попитан дали е фен на  ГЕРБ, той уточни разпалено /цитираме/:

„Не съм фен на ГЕРБ, бил съм член  на една единствена партия – СДС. Винаги съм гласувал само за нея, определям се като „синя каска“, бил съм ръководител на областно ниво, а  от 2009 година не гласувам за никого!“.

И още: „Аз съм вярващ и честен християнин, мен никога не могат да ме купят, не съм получил нито лев за лекцията си, или нещо друго, не се отказвам от идеите си!“

Е как да не попитаме сега какво прави господин Тодоров в парламента и то от квотата на ГЕРБ?! След като е праволинеен, не се отказва от идеите си, защитава тезите си безплатно и с голи гърди?

Да си промениш убежденията и да еволюираш, както и да е. Възможно е. Но да отидеш при противника и да станеш депутат от неговата листа, си е търговия от най-префинен тип. Търговия със съвест или с нещо друго, кой както иска, така да го нарича.

Как така въпросният Тодоров изчисли, че в момента ще гласуват само половината поддръжници на президента, а самият президент за нищо не става?

Има ли някакво социологическо проучване, на което да стъпи? Официални данни, които да цитира? Или отдръпването на електората е само в неговата глава?

Направил ли си е труда поне да надникне в социалните мрежи и да види колко хора защитават Радев и споделят действията му и колко са против?

Как така си залага името на политолог, пускайки непроверени твърдения в ефир?

Тогава ние пък, без да проверяваме, можем да заявим, че господинът просто се е продал.

Първо за депутатско място, после за глашатай и телевизионен манипулатор.

При Борисов нищо не става без знанието му и без предварително съгласуване.

А самият той обяви негласна война на президента и послушковците му веднага изпълзяха от дупките.

Пък войната ще е дълга. Цели четири години. Винету ясно заяви, че ще се кандидатира за президент следващия мандат. Ами ако Радев се кандидатира за втори?

Затова атаката започва отсега.

Дръж се, народе!

Хляб няма да има,  но за сметка на това зрелища – бол!

Автор Станислава Славова  Skandalno.net

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук