СИГНАЛ ДО dailypress-bg.com! Луд екшън в Пловдив: Младеж преби момче посред бял ден в Кючук Париж (ОБНОВЕНА)

0
15738

Репортер: Тодор СТЕФАНОВ, ДЕЙЛИ ПРЕС – ПЛОВДИВ

Свиреп уличен бой се е разиграл днес посред бял ден в Кючук Париж, съобщи очевидец на мелето преди минути пред Информациона агенция „Дейли Прес“. Младеж е пребил едно момче, а след това се качил на колата си и си заминал.

Инцидентът станал около 17.50 на пловдивската улица „Димитър Талев“. Таксиметрови шофьори и няколко минувачи станали очевидци на побоя, но никой не се намесил.

„Не мога да повярвам в каква скапана държава живеем. Станах свидетел на уличен бой в Кичука (по точно до закуските „пазете тишина“). Преди 20 минути момче със синя Хонда „Сивик“ беше спрял по средата на пътя и се биеше с друго едно момче. Може да се каже, че двубоят беше доста атрактивен и Силвестър Сталоун би завидял за перфектната сцена за новият му филм на “ Непобедимите“. Най-интересното беше, че движението беше доста затруднено зареди сивика, колите едвам се разминаваха, свириха но никой не спря и дори имаше две таксита спрени на закуските, но никой не отиде да ги разтърве само гледаха отстрани като дори май и единия започна да снима с телефона си. Опитах се да отида да ги разтърва, но момчето което беше с колата дори скокна и на мен, явно двамата му съперника не му стигаха. Просто нямам думи накрая момчето ги наби и се качи в колата и все едно нищо не е било“, пише пловдивчанинът до редакцията на „Дейли Прес“.

Не е ясно какъв е поводът за скандала, но единият от тях е казал нещо на шофьора на хондата, който бил спрял на пешеходна пътека и изчаквал някаква жена да премине. След размяна на няколко реплики, той изскочил от сивика и започнал да налага момчето. Побойникът бил с шапка на „Ювентус“ и сиви дрехи.

На този етап не е ясно дали потърпевшите са подали жалба в полицията.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В ИНФОРМАЦИОННА АГЕНЦИЯ „ДЕЙЛИ ПРЕС“!

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук