Сидеров: Европейците разбраха, че сме по-красиви и по-добри

0
5641

Патриотите смятат, че председателството не е приказка с хепи енд. Волен Сидеров е недоволен, че в зала не е президентът за отчета на правителството.

Според него сме се справили добре с ръководството на Съвета на ЕС и българският глас се е чул и то се е чул в нова тоналност. Показахме, че не искаме да сме периферия, отчете националистът.

Освен това се показало, че българските националисти са по-добрите европейци. Европа вече се променя, доволен е Волен Сидеров, според когото доза здрав национализъм трябва да има в поведението на всяка европейска държава. Европа трябва да е съюз на отечествата, убеден е лидерът на „Атака“. Според него критиките на опозицията не са обективни.

По време на председателството сме показали характер и българско самочувствие, доволен е Сидеров. Той разви тезата, че има два вида мъжки характер – истински мъжки характер и мъжки характер с пет букви – и настоя да сме с първия тип характер.

Да излезем най-после от подвижните пясъци на мазохизма, поиска още Волен Сидеров.

Това председателство беше успешно, България се справи чудесно, смята той и завърши изказването си с констатацията, че чужденците дошли тук и разбрали: „И сме по-красиви, и сме по-добри.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук