Сидеров категоричен: АТАКА е за 1 лев субсидия! Народът пожела така

0
1127

Депутатите от АТАКА сме на мнение, че субсидията трябва да е 1 лв. за действителен глас, така както беше гласувано на първо четене в пленарна зала със 117 „ЗА“. Всички от Обединени патриоти гласуваха „ЗА“, няма как да правим сега крачка назад. Това заяви лидерът на АТАКА Волен Сидеров на брифинг в Народното събрание след консултации между ГЕРБ и ОП за субсидиите.

„Още повече че имаше референдум и два милиона и половина българи се произнесоха по тази тема. Харесва ни или не, това е гласът на българите”, заяви Сидеров и уточни, че другите две партии, НФСБ и ВМРО, са на различно мнение.

Той напомни, че от 2005 до 2009 г. партия АТАКА работеше без субсидия. „Тогава вкарахме трима евродепутати, 21 народни представители, бях на балотаж с г-н Първанов. Така че, когато искаш – можеш”, категоричен бе партийният лидер и допълни, че всичко, различно от 1 лев, в очите на обществото ще означава бягство от това, което повечето хора искат.

В заключение Сидеров посочи, че политиците трябва да си задават въпроса как да върнат доверието на избирателите в политическите партии.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук