Сидеров напусна НС, призова Джамбазки да е честен със софиянци и да напусне ЕП

0
242

Кандидатът за кмет на София и лидер на АТАКА Волен Сидеров официално внесе в деловодството на Народното събрание оставката си като депутат. По думите му този акт показва, че той е честен пред избирателите си и не се е кандидатирал единствено за да привлече повече гласове към партията си за местните избори

Сидеров отново призова същото да направи и кандидатът за кмет Ангел Джамбазки. В противен случай човекът на ВМРО за пореден път ще заблуди хората да гласуват за него, а ще се върне на скъпоплатената си служба в Европарламента. „Смятам, че това трябва да бъде честната игра. Излизаш за кмет на София и напускаш позицията, която си заемал до този момент”, заяви Сидеров.

„Призовавам Джамбазки, който е член на Европейския парламент с 15 000 евро месечна заплата, до края на предизборната кампания да направи като мен. Да подаде заявление в ЕП. Само по този начин играта ще бъде честна. Всичко друго са игри с избирателите. Ако до петък не подаде оставка, ще имаме пълното право да твърдим, че той лъже и мами избирателите”, подчерта Сидеров.

Той допълни, че за него е важно да бъде честен с избирателите си, да бъде честен пред българския народ.  „И сега постъпвам честно. Нека и другите постъпят така и да покажат, че политиката е запазила някакво пространство на чест и достойнство. Засега това пространство го охранявам аз. Бих искал да се разшири”, заключи кандидатът за кмет на София от АТАКА Волен Сидеров.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук