Сидеров отговори на Каракачанов: Скачай ти, Краси! Определено по дупе ме биеш

0
2949

„Ако днес Каракачанов, който всяка сряда сяда отляво на премиера Борисов, смята, че трябва да се скача на Бойко, да посочи за какво и да скача”. Това написа в личната си страница във Фейсбук лидерът на „Атака” Волен Сидеров след изказване на вицепремиера и министър на отбраната Красимир Каракачанов.

Ето и целия пост във Фейсбук на Сидеров:

“Каракачанов казал, че нямам дупе да скоча на Бойко, прочетох някъде. Вярно е, че в сравнение с неговото дупе, моето е незабележимо. И въпреки това, с това невидимо в сравнение с Каракачановото, дупе, аз съм скачал на Бойко неведнъж, даже ме арестуваха по този повод. Ако днес Каракачанов, който всяка сряда сяда отляво на премиера Борисов, смята, че трябва да се скача на Бойко, да посочи за какво и да скача. От метър разстояние това е лесно. Скачай, Краси!”

Припомняме, че вчера Сидеров призова за оставката на Каракачанов, ако правителството иска да оцелее. Лидерът на „Атака” критикува Каракачанов, че е излъгал избирателите на Обединени патриоти за по-високи доходи, а с лека ръка изхарчи 2 милиарда за чертежи на самолети и в същото време превърна Министерството на отбраната в агенция за недвижими имоти.

Снимка на Пресцентър АТАКА.

big5.bg

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук